Ledsager thai massage haderslev

, rørig og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur. Og der har været mange ejer og navneskift gennem årene. Seggelund thai massage, domænevej, seggelund, haderslev Christiansfeldt. Bestil tid her: Tlf. Lige nu hedder den som er ansvarlig Balida.

Ledsager thai massage haderslev - Herlev Thai

Jeg kombinerer oliemassage med fod-og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling. You are here: Home thaimassage Sydjylland, klinikken i Tønder har en "duft" af muligheden for at være anderledes, i forholdd til bunken af lumre fugtige klinikker, hvor af mange er placeret i fugtige kælderlokaler. Klinikken hører til de ældste i Vejle. Og du kan vælge mellem 60 min.,90 min., og 120 min. Page 1 of 4, older Posts. Oliemassage er kropsmassage, hvor der hovedsageligt anvendes tryk, og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. Kvinde/pige søges til at have sex med, evt massage med happy end. Døgnåbent alle ugens dage. #massage #sex, #onani, #dogging, #blowjob, #gloryhole, #sugardaddy, #ungpige, #milf, #gravid, #Sønderborg, #Åbenrå, #Haderslev eller Sydjylland, men ikke er must. Heng Heng Thai Massage byder velkommen til klinikken, som har fungeret med samme ejer i længere tid. Meget diskret, så det samme. Traditionelle massageformer som Wat Po massage og oliemassage er helt sikkert på menukortet. Det er en super god idé at ringe først, så du ved at der er mindst én, som ved at du kommer, og som tilmed har tid og lyst til betjene dig. Heng er i øvrigt et cambodjansk navn, hvad det så end betyder :-D. Altså brug af lokalerne til thaimassage. Read more: Tønder: Spændende - måske anderledes klinik.

Ledsager thai massage haderslev - Haderslev Christiansfeldt: Thai massage

Du kan vælge om det skal være en afslappende, oliekropsmassage eller fodmassage. Thaimassage har en afspændende og stressreducerende effekt. Read more: Vejle: Balida Thai Massage - Havnegade. Er alm pæn mand. Contentmap_plugin, på Domænevej i Seggelund kan du få thai massage. Der tilbydes både Traditionel Thai Massage, samt den blødere olie massage, eller en kombination af begge. Herlev, thai, wellness - Herlev hovedgade 201c 2 th, 2730 Herlev Municipality - Rated 5 based on 3 Reviews exelence place Jump.

0 tanker om “Ledsager thai massage haderslev

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *